181 anunturi noi în ultimele 24 de ore

dauAnunt.ro - anunturi gratuite

Catalog anunturi
Curs valutar
Utile

site-uri de anunturi

HOME » Anunturi » Telefoane mobile » Accesorii GSM » Husa solara activa/carcasa cu extensie 4000 mAh Samsung S5

Husa solara activa/carcasa cu extensie 4000 mAh Samsung S5

Pentru mai multe detalii, accesati www.ansun.ro
Carcasa Ansun este un produs cu incarcare duala solara/electrica, dedicat Samsung.. Carcasa este compusa din doua componente de baza: panou cu celule fotovoltaice si un acumulator de 4000mAh pentru stocarea energiei. Folosind lumina soarelui cu o rata de conversie de 93%, panoul solar asigura o incarcare permanenta a acumulatorului carcasei, oferind o autonomie suficienta pentru 2 incarcari, atunci cand lumina naturala lipseste. Produsul se poate incarca separat prin cablul USB. Este usoara (102 g) si disponibila in 2 culori.
Produsul este fabricat urmandu-se standardul de calitate pentru semiconductoare dezvoltat si implementat de catre compania SEIKO. Aceasta procedura presupune testarea materialelor componente cat si a produsului complet, la teste mecanice dar si temperatura, lucru care asigura o inalta calitate, durabilitate dar si un randament excelent de functionare.
Carcasa se comercializeaza numai insotita de factura si garantie valabila 6 luni. Ansun Technologies este unicul importator al acestui produs in Romania. In Bucuresti, livrarea este gratuita.

Pret: 219 L

Localitate: Bucureşti » Sectorul 3

Telefon: 0770 vezi numar

Data adaugarii:

Anunt vizualizat de 4043 ori.

raportează neregulă

condiţii de utilizare · hartă site