181 anunturi noi în ultimele 24 de ore

dauAnunt.ro - anunturi gratuite

Catalog anunturi
Curs valutar
Utile

site-uri de anunturi

HOME » Anunturi » Matrimoniale » Diverse » Caut colaborare, doar pentru femei, castiguri substantiale !!

Caut colaborare, doar pentru femei, castiguri substantiale !!

Se cauta Femei, TS si Cupluri Cuckold. Barbatii singuri rog sa nu ma deranjeze !!! Decat in cazul in care ai vreo cunostinta, femeie care vrea sa incerce sa faca bani din asa ceva. Daca esti barbat si imi faci legatura cu vreo femeie care vrea sa incerce, tu ca barbat poti castiga 10 % din castigul meu lunar, pe intreaga perioada cat colaborez cu acea femeie. Adica daca partea mea de castig intr-o luna ajunge la 1000 de euro, 10% din astia sunt ai tai adica 100 de euro.
Veniturile constau in crearea de materiale pentru adulti, si comercializarea lor pe internet. Pentru protejarea confidentialitatii, se pot purta masti. Nu se cere nici un fel de experienta, nu exista limita maxima de varsta, sau vreo cerinta anume asupra felului in care arati.
Ca cerinte ar fii
- varsta de 18 ani impliniti
- cunoasterea unei limbi straine de circulatie internationala, ar fii recomandata dar nu este obligatoriu
- si bineteles igiena si sanatate
Beneficii
- castiguri de zeci poate sute de ori mai mari decat salariul minim pe economie in Romania, pe luna
- nu este nevoie de vechime sau experienta pentru a avea aceste venituri, puteti avea un astfel de venit dupa chiar prima luna- programul este flexibil si depinde doar de timpul pe care doriti dumneavoastra sa il alocati acestei activitati, totul se face de comun acord fara presiuni sau obligatii.
- se pot face si acte legale, (adica contract de munca) pentru desfasurarea acestei activitati, deci totul este pe cale lagala.
- veniturile sunt transparente si la vedere, fara comisiona ascunse, sau obligatii contractuale ascunse.
Vreau sa mai mentionez, ca activitatea se poate desfasura doar la locatia mea din Resita, Caras- Severin, iar daca sunteti din alt oras trebuie sa va puteti deplasa pana aici, si sa dispuneti de timp (macar vreo doua saptamani), sa stati aici pentru a desfasura activitatea. Cazare va pot oferii gratuit pe perioada colaborarii. Pentru detalii va astept cu un telefon

Localitate: Caraş-Severin » Reşiţa

Telefon: 0771 vezi numar

Data adaugarii:

Anunt vizualizat de 12138 ori.

raportează neregulă

condiţii de utilizare · hartă site