181 anunturi noi în ultimele 24 de ore

dauAnunt.ro - anunturi gratuite

Catalog anunturi
Curs valutar
Utile

site-uri de anunturi

HOME » Anunturi » Imobiliare » Imobiliare vânzări » Apartamente 3 camere » Vand apartament cu 3 camere tip penthouse cu vedere la mare

Vand apartament cu 3 camere tip penthouse cu vedere la mare

Apartament cu trei camere tip penthouse, la etajul 5, cu ascensor.
Apartamentul este situat zona Papaya Beach, Oneiro, la 300 de metri de plaja. In apropiere, puteti gasi cele mai in voga cluburi si evenimente sezoniere organizate exclusiv in zona ( Fratelli, Ego, Le Gaga, Crazy Beach, Sunwaves, Mission, etc ) si restaurante cu specific divers, beach baruri. Statiile de taxi si autobuz se afla la o distanta de 50-70 de metri. Iubitorii de natura si de mare vor gasi aici cel mai bun loc de relaxare, in timp ce pasionatii de sport vor putea profita de kite surfing si de alte sporturi acvatice specifice zonei. Apartamentul ofera o priveliste exceptionala spre adancurile marii, iar adeptii relaxarii se pot bucura de serile linistitoare in compania acesteia.
Ferestrele sunt dotate cu jaluzele verticale cu actionare, automatizate.
Sunt existente doua grupuri sanitare complet utilate.
Exista doua aere conditionate cu tehnologie wireless, terasa exterioara si jardiniere, precum si un spatiu tehnic(magazie); de asemenea, cumparatorii beneficiaza de o curte exterioara dotata cu un gratar barbecue si parcare comuna; proprietate in acte.
Apartamentul se preda complet mobilat si echipat., numar camere: 3, suprafata utila: 140, anul constructiei: 2017

Pret: 89.900 €

Localitate: Constanţa » Năvodari

Telefon: 0744 vezi numar

Data adaugarii:

Anunt vizualizat de 1689 ori.

raportează neregulă

condiţii de utilizare · hartă site