181 anunturi noi în ultimele 24 de ore

dauAnunt.ro - anunturi gratuite

Catalog anunturi
Curs valutar
Utile

site-uri de anunturi

HOME » Anunturi » Imobiliare » Imobiliare închirieri » Spaţii comerciale » Inchiriere spatiu comercial/ birou

Inchiriere spatiu comercial/ birou

Spatiu amenajat pentru birou / spatiu de lucru - Strada Vasile Conta, vizavi de Ambasada Tailandei/ Ministerul Tineretului si Sportului/ Inalta Curte de Casatie si Justitie/ Facultatea de Geografie/ Facultatea de Farmacie/ Universitatea Bucuresti/ Facultatea de Drept, la 5 minute de Metrou Universitate - suprafata 10 mp. Detine camera si baie cu wc si dus. Se percepe chirie 1 plus 1.
Functie de activitatea care se va desfasura in spatiu, se va percepe suplimentar fata de chirie, intretinere, lumina, apa si o taxa de 50 euro / 100 euro/ lunar, pentru activitate firma de catre asociatia de proprietari.
Este pretabil pentru cabinet avocat/ birou mediere/ birou plasare forte de munca/ birou contabilitate/ birou asigurari/ agentie imobiliara/ croitorie, dar si pentru orice alta activitate pozitia acestuia fiind stradala si in centrul Bucurestiului.
Se va face contract de inchiriere inregistrat la fisc si se va da si acordul administratiei si al proprietarului pentru punct de lucru la registrul comertului.
Pretul chiriei este de 1250 lei negociabil.

Pret: 1.250 L

Localitate: Bucureşti » Sectorul 2

Telefon: 0744 vezi numar

Data adaugarii:

Anunt vizualizat de 1563 ori.

raportează neregulă

condiţii de utilizare · hartă site